X

Hizmetlerimiz

Yerinde Teknik Servis

Sürekli internet bağlantıları, her saat yenileri eklenen virüsler, hem ev hem ofis bilgisayarlarını her geçen gün daha fazla tehdit etmeye devam etmekte.
Kimi zaman, bir oyunun en heyecanlı yerinde, kimi zaman bir ödevi hazırlarken, kimi zaman ticari programınıza bilgi girerken, veya patronunuzun çok sinirli olduğu bir günde, sizden rapor istediğinde, aniden elektrikler kesildi ve bilgisayarınız bir daha açılmadı, yok yok, bilgisayarınızın faresi istem dışı, hareket ederek bilgisayarınızı kullanmanıza fırsat vermiyor.

Ne yapacaksınız şimdi?

Bilgisayardan anlayan birileri gelinceye kadar beklemek?, O hiç gelmeyen bilgisayarcınızı bir daha arayıp şansınızı denemek? Hayır bu iki çözümde kulağa hoş gelmiyor, isterseniz yeni baştan başlayalım, arayın bizi, daha telefonda iken birazdan sorunlarınızın çözüleceğinden emin olun, sonra güler yüzlü bir personelimiz gelsin, sorunlar çözülsün, hatta siz bir çay ikram ederken, bilgisayarınızı nasıl daha verimli kullanabileceğinize dair de bir kaç tüyo alın, ve bir daha ki sorununuzda, sadece yüzünüzde bir gülümseme olsun, bilin ki bundan sonrası belli…
Sorunlar hiç bir zaman bitmez, tükenmez, önemli olan çözümü kimin vereceğini bilmek ve biraz sabır.

Bakım Anlaşmaları

Ticari işletmeler için, bilgisayarlardan kaynaklanan en ufak bir sorun hem personelin vakit kaybına, hem ticari zararlara sebebiyet vermekte, o zaman sorun meydana geldikten sonra çözüm bulmaya değil, sorunun meydana gelmesini engellemeye çalışmak gerekmekte…

Ürün onarımlarında servis verdiğimiz ürün aynı arızaya karşı 3 ay, varsa değişen parça 2 yıl garantilidir.

Bakım anlaşmaları konusunda detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Network Hizmetleri

Ms Windows 2000, 2003 satış ve kurulumları, kablolu veya kablosuz network sistemleri kurulumu, Linux ağ yönetim çözümleri, uzak mesafeler arası ağların güvenli çalışması için gerekli önlemlerin alınması vb. hizmetler, MS Exchange Server Kurulum ve Yapılandırma hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz…

Ağ Kurulum Hizmetleri

  • Ağ yapısının projelendirilmesi,
  • Kablo kanallarının, prizlerin, ağ kablolarının (UTP, Fiber Optik vs.), elektrik altyapısının montajı
  • Ağ cihazlarının, kabinlerin, panellerin montajı,
  • Ağ cihazlarının kurulumu, ayarlanması, çalıştırılması,
  • Ağ sunucu işletim sitemleri kurulumu (Windows NT, Windows 2000, Windows 2003, Novell Netware Server gibi)
  • Ağ ve Internet hizmetlerinin kurulumu (aktif directory, novell nds, dns, web server, exchange server, SQL server gibi hizmetlerin kurulması)
  • Ağ ve Internet hizmetlerinin ayarlanması, düzenlenmesi (Kullanıcı yetkilendirme; dosya, yazıcı vs. kaynakların paylaştırılması vb. )

Ağ Sorun Giderme Hizmetleri

  • Ağ yapısının yeniden projelendirilmesi, proje hatalarının tespiti
  • Kablo kanallarının, prizlerin, ağ kablolarının (UTP, Fiber Optik vs.), elektrik altyapısının yenilenmesi
  • Ağda yavaşlık, bağlantı sorunları gibi sorunların çözülmesi
  • Ağ cihazlarının sorunlarının çözülmesi, ayarlanması, çalıştırılması
  • Ağ sunucu işletim sitemleri sorunlarının çözülmesi (Windows NT, Windows 2000, Windows 2003, Novell Netware Server gibi)
  • Ağ ve Internet hizmetlerinin sorunlarının çözülmesi (aktif directory, novell nds, dns, web server, exchange server, SQL server gibi)

Kablosuz Ağlar (Wireless Networks)

Kablosuz ağ kurulum hizmeti ile ofisinizde gereksiz kablolamadan sizleri kurtarmaktayız.
Kablosuz Ağ kurulmadan evvel saha ziyareti ile testler ve araştırmalar yapılarak gerekli kablosuz ağ elemanlarına karar verilmektedir.
Bu eleman listesine göre ağ kurulumu ve yönetimi projelendirilmektedir.

Kurulum yapılan kablosuz ağ için istenirse uzaktan ağ yönetim hizmeti vermekteyiz.

Ağlar hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Program Satış ve Destek

Unutmamak gerekir ki, satın aldığınız program tercihinizden daha önemli olan bu programı işletmenize kurup desteğini veren bilişim firmasıdır. Bir program alma sürecinde iseniz, bulunduğunuz sektör, iş yükünüz vb. verileri bizimle paylaşın, sizin için en doğru ve en hesaplı olan yazılımı biz önerelim, kurulumu yapalım ve desteğini verelim.

Bugüne kadar 1000’in üzerinde işletme Tekofis Bilgisayar ile Ticari veya Sektörel programını temin etti ve kullanmaya devam ediyor. Muhasebe Programından, Adisyona, Emlak Programından, Kooperatif Programına, MRP’den ERP’ye, sendika programlarından, dersane otomasyonlarına kadar, tecrübeli ve eğitimli personelimizle, uyum sürecini minimuma indirerek, teknolojiye geçişinizi sağlayalım.

Bilgisayar Satış

Hazır PC satış hizmetlerinin yanında, tercihe bağlı donanımlarla monte ve kurulum hizmetleri vermekteyiz. 12 aya kadar taksit imkanları ve çok özel kampanyalarla hizmetinizdeyiz.

Danışmanlık Hizmetleri

Biz bir bilişim şirketiyiz, işimiz bilişim teknolojilerini yakından takip etmek, yaşamak ve yaşatmak…

Elbette herkes kendi işini bir başkasından çok daha iyi bilir, böyle bir iddia içerisinde değiliz, sadece kendi işleriyle meşgul iken teknolojik gelişmeleri takip edemeyen işletmecilerin rakipleri ile olan rekabet şanslarını yitirmemeleri için, bu gelişmelerden kendi şirketi ile ilgili olanları süzüp onlara sunmakta ve bu gelişmeleri şirketlere uygulamaktayız.

Ne mi diyoruz? Örneğin, sürekli Personel Devri olan bir şirket iseniz internet üzerinden devamlı iş başvuruları ile, ilan sürecinden kurtulabilirsiniz. Belki lojistik olarak çok uygun bir yerde ticaret yapmaktasınız, hatta müşterilerinize sevkiyat bile yapıyorsunuz, belki de internetten satış yapmanın vakti geldi hatta geçiyor bile…

Farklı noktalarda depolarınız var, ve bir türlü bu depolardaki hareketi kontrol altına alamıyorsunuz, artık bütün bu hareketleri tek bir bilgisayarda toplamanın zamanı geldi belki ve bu vesile ile de kamera ile bu birimleri kontrol etseniz fena da olmaz hani..
Çok fazla ürününüz var, bıktınız listelerden fiyat bulmaktan, yoksa barkod sistemine geçmek mi gerekiyor…

Bizimle bakım anlaşması içinde olan firmalar için bu özel bir hizmet değil, hatta vazgeçilmez bir hizmet. Her on beş güne bir ne yapabiliriz raporumuzu masalarında göremezlerse hemen ararlar, bu raporlarda bulunan tavsiyeler, proje önerileri çoğu zaman uygulanmaz ama olsun, uygulamamak ayrı, haberdar olmamak çok ayrı…

Bu Kapsamda Üzerine Yoğunlaştığımız Hizmetler Aşağıdadır;

  • Çağrı Merkezi Dış kaynak Kullanımı
  • Internet Teknoloji
  • WAN-LAN Teknolojileri
  • Ses İletişimi Altyapıları
  • Bu teknoloji alanlarını kapsayan danışmanlık hizmetlerinin temel aktivitelerini şu başlıklar oluşturmaktadır:
  • Mevcut Sistemlerin İncelenmesi ve Değerlendirilmesi
  • Kurumsal Bilgi Sistemleri Gereksinim Analizi
  • Gereksinim Duyulan Donanım, İletişim ve Yazılım Teknolojileri Özelliklerinin Saptanması
  • Operasyonel Sistemlerin Planlama, Tasarım ve Uygulama Çalışmaları
  • Çeşitli Donanım ve Yazılım Ürünlerinin Entegrasyonu
  • Kurumsal Uygulamaların Entegrasyonu
  • Mevcut Sistemlerin Yönetim, Bakım ve Desteği
Kamera ve Güvenlik Hizmetleri

Son zamanlarda belli bir oranda artış gösteren işyeri ve evler de hırsızlık oranları yüksek seviyelere ulaşmaktadır. Fiziksel olarak alınan, çelik kapı ve ferforje doğrama gibi önlemler yeterli gelmemektedir. Alarm merkezine bağlı bir alarm sistemi, Fiziksel önlemlerden daha ekonomik ve güvenilir, cazip, bir seçim haline gelmektedir.

Elektronik güvenlik sistemleri gelişen teknoloji sayesinde, dijital güvenlik sistemleri, yangın & soygun ihbar ve hırsız alarm sistemleri, cctv kamera sistemleri, görüntülü interkom sistemleri, alarm haber alma merkezi hizmetleri, bu ileri teknolojiden fazlasıyla yararlanmaktadır.

Tüm dünyada elektronik güvenlik hizmetleri birinci derecede önemli olmaya devam ederek, Elektronik guvenlik sektörün dahada çok gelişeceğini, Güvenlik sistemleri nin neredeyse her sektörde evlere ve işyerine gireceğinin sinyallerini vermektedir.

Alarm sistemleri hırsız güvenlik amaçlı gelişerek yanlış alarm vermeyen akıllı alarm sistemleri ve kablosuz alarm sistemleri sayesinde kedi köpek gibi evcil hayvanları algılamayan soygun ihbar sistemleri iç alan ve dış alanda çalışan, dijital güvenlik, pet pır dedektörler ve ilave edilebilen yangın güvenlik sensörleri extra lpg gaz dedektörü, su basma dedektörü ve çevre güvenlik sistemleri yangın ihbar sistemi ile entegre olabilen alarm güvenlik sistemleri hırsız alarm dışındada kullanılabilen son derece kapsamlı entegre olabilen elektronik güvenlik pakedi oluşturmaktadır.

Alarm Sistemleri için vazgeçilmez bir hizmet olan ve 24 saat kesintisiz hizmet veren alarm haberalma merkezleri, evde veya işyerindeki elektrik kesintisi, telefon hattı arızası, akü arızası, pır dedektör arızası, gibi oluşabilecek tüm arızaları ve sirenlerin hala çalıp çalmadığı, alarm sisteminizin saat kaçta kurulduğu, hangi bölgeden kaç defa alarm geldiği gibi detayları kontrol güvenlik önlemleri için emniyet birimlerine ve yetkililere 24 saat bilgi ulaştırmakta ve çözüm üretmektedir.

Cctv Kamera Sistemleri hareket algıladığında kayıt yapan (Video Kamera Motion Dedektion) hareketi algılama modunda dijital fotoğraf çekebilen ve kayıt yapabilen digital kamera ve ip kamera ‘lar hareket alanı seçebileceğiniz şekilde dvd kalitesinde dvr dijital kayıt yapan güvenlik kameraları dijital ortamda cep telefonu ve internet üzerinden kamera ip adresi ile evden veya işyerinden görüntü transferi yapmaktadır. Gizli cctv kamera sistemleri sayesinde denetim ve kontrol sistemi kurmak ve yönetmek popüler bir gereksinim olmuştur. Güvenlik Kamera Sistemleri için çok fazla alternatif ve çözüm bulunmaktadır, Speed dome kamera sistemi ise saniyede 360 derece dönebilen pan tilt 36 optik zoom yapabilme özellikleri ile sabit kameraların görüntülemeyceği bölgeleri yakınlaştırma yapabilmektedir, speed dome cctv camera özel alanlarda vazgeçilmez bir ozel güvenlik çözümü sunmaktadır. Kablosuz ccd kamera sistemleri ve network üzerinde çalışan ip kamera sistemleri türkiyede son yıllarda talep gören ve gelecek vadeden sistemler olarak yerlerini almıştır.

Gps araç takip sistemleri aracınızın içine monte edilen gsm modulü türkcell sim kart data hattı sayesinde otomobil ve diğer motorlu araçların nerede olduğunu ve hangi sürat ile ilerlediğini, geriye dönük hangi güzergahlardan yol aldıklarını, Harita üzerinden gösteren araç takip sistemleri, bildirdiğiniz birçok noktalara araç geldiğinide cep telefonunuza sms ile bildirmesi özellikleri ile şirket araçları için mükemmel bir denetim ve kontrol sağlamaktadır.

Kırtasiye ve Büro Malzemeleri Satışı

Tekofis Grup Çatısı altında Barkın Kırtasiye olarak siz değerli müşterilerimizin güvenilir,üstün kaliteli ve art değeri olan mal ve hizmetleri vermeyi amaçlıyoruz. Türkiye’de lider marka konumunda olan tüm kırtasiye malzemelerini siz değerli müşterilerimize uygun fiyat, kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde sunmaktayız.

Bize Kimlere Ulaşıyor?

  • Kırtasiye mağazaları,
  • Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren üretici, ithalatçı ve toptancılar
  • Ülke çapındaki kırtasiye perakendecileri,
  • Büro ve Okul tipi kırtasiye, kitapevi,
  • Oyuncakçı perakendeci ve toptancılar,
  • Basın kuruluşları ve reklam ajansları,
  • Bilgisayar sarf malzemesi ve aksesuarları üretici, ithalatçı ve distribütörleri,
  • Resmi kurum ve kuruluş yetkilileri,
  • Yurt çapında tüm yayınevleri ve matbaalar,
  • Yurtdışı Ticari Ataşelikler ve çok uluslu şirketler,
  • Okul Öncesi Eğitim Merkezleri,Özel Eğitim Kurumları,
  • Sanayi Odasına kayıtlı büyük firmaların satın alma yetkililleri

Kırtasiye yer alan ürün grupları

  • Kalem,kalem grupları,
  • Ofis, büro malzemeleri, gereçleri,
  • Kağıt, kağıt ürünleri,
  • Bilgisayar ürünleri,
  • Okul Gereçleri,
  • Okul öncesi eğitim gereçleri,
  • Hobi, sanat ürünleri,
  • Fotoğraf ve ekipmanları,
  • Masa üstü ürünleri,
  • Kırtasiye malzemeleri
Spor Malzemeleri ve Ekipmanları Satışı

Firmamız kurumsallaşmayı ön planda tutarak kişisel çabadan ziyade kurumsal bir yapıyı önceleyerek hizmet sunmaktadır. Bu nedenle, firmamızın idari yapısı, ar-ge -pazarlama -satış -satın alma, imalat bölümü ve bu birimlerin koordinasyonundan oluşmaktadır.Şirketimiz Kuruluşunda, istişare eden birimlerin yönetimi olarak yola çıkmıştır. Ülkemizde; Kamu Kurumlarından, Spor Kulüplerinden, Spor Tesisi ile Halı Saha işletmelerimizden edindiği tecrübe ve birikimlerini Tekstil, Ayakkabı ve Plastik sektörlerinden edindiği bilgi birikimi ile birleştirerek tüm spor alanlarını ve sporcuları destekleyen ekipman, malzeme ve yan ürünler, sizler için özenle üretilmekte ya da tedarik edilmektedir. Spor Malzemeleri, kupa, madalya, antrenman malzemeleri,antrenman yeleği, yan ürünler ve farklı branşların destekleyici ekipmanları ile Okul, Belediyeler, Amatör ve Profesyonel Spor kulüplerine hizmet vermekteyiz.

Endüstriyel Temizlik Malzemeleri Satışı

Sürekli olarak yenilenmeyi ve gelişmeyi en temel ilkesi olarak benimseyen TEKOFİS Grup ailesi olarak, titiz, dürüst ve zamana duyarlı iş anlayışımızla Endüstriyel Temizlik sektöründe sizin için çalışıyoruz.Planlama, üretim, satış ve satış sonrası destek döngüsünü kurumsal yapısı içerisinde en üst düzeyde önemseyen yönetici kadrosu ve ekibi ile Okullar, Hastaneler, Belediyeler ve Özel Sektör firmalarına tedarik hizmeti vermekteyiz.